De betoverde tuin

Karina Möller

Al mijn hele leven word ik betoverd door prachtige kleuren. Ik vind het heerlijk om een magische wereld te creëren waarin ik natuurlijke elementen combineer met etnisch geïnspireerde patronen. Al mijn werk past in een betoverde tuin, en is vrij geïnspireerd op het werk van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez.

Passie voor kleur & papier

Ik ben dol op kleuren, en besteed dan ook veel tijd aan het kiezen van de mooiste kleuren combinaties. Ik werk het liefste met aquarelverf, gouache en inkt. Mijn passie voor papier is al heel oud, als kind maakte ik al mijn eigen papier met zelf geplukte bloemen. Voor mijn kaarten en posters gebruik ik alleen de mooiste papiersoorten.

Liefde voor kaarten

Ik ben deze online winkel begonnen vanuit een passie voor schilderen en het maken van kaarten. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als cultureel antropoloog en filmmaker, maar toen ik door een chronische ziekte thuis kwam te zitten was het tijd voor een andere richting. Ik herontdekte mijn plezier in schilderen, en ging kaarten en posters maken omdat ik vaak geen leuke kaarten en cadeaus kon vinden. Al snel bleek dat er vraag was naar de dingen die ik maakte, en ben ik een online winkel gestart. Ik woon en werk met veel plezier in Utrecht.